A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Gogonele asortate

Postat de: Oana in Muraturi

Se spala gogonelele, conopida se desface in buchetele si se spala, morcovii si telina se curata si se taie rondele, iar varza se spala si se taie felii mai groase. De asemenea frunzele de...Citeste continuarea

Gogosari in otet

Postat de: Oana in Muraturi

Se fierbe mai inati saramura se se face in cantitate dubla pentru 10 kg de gogosari. Intre timp se curata gogosarii si se taie pe jumatate, se scot cotoarele si se spala bine. Se lasa la scurs....Citeste continuarea

Gogosari in sos

Postat de: Oana in Muraturi

Gogosarii se spala, se taie pe jumatate si se scot cotoarele, apoi se taie in fasii de grosimea unui deget. Se prepara sosul amestecand ingredientele de mai sus si se fierbe 20 de minute,...Citeste continuarea

Gogosele exotice cu topping de...

Postat de: klausenburger in Prajituri

Prepara topping-ul de sampanie asa: Puneti pe bain marie sampania, laptele, margarina, faina si zaharul vanilat. Amestecati pana se ingroasa si devine ca o crema potrivit de consistenta. Luati...Citeste continuarea

Gulas de la Borsa

Postat de: Bunica in Vita

Se pune untura la incins intr-un ceaun.Cand untura este incinsa se adauga ceapa ,tocata marunt, ardeiul pana se inmoaie usor.Se adauga apoi carnea de vita taiata in cuburi si se caleste in...Citeste continuarea

Ghiveci de legume

Postat de: miha in Mancaruri de post

Vanata,ardeiii si rosiile le punem la copt pe un gratar. Lasam la racit,intr-un vas acoperit,astfel se formeaza aburii si se vor curata mai usor. Ceapa o tocam f marunt si o inabusim in...Citeste continuarea

Gem de capsuni

Postat de: ala_oancea in Dulceata / Gem

Capsunile se spala, se scot coditele si se taie bucatele. Se pun intr-o cratita, se scurge zeama de la o lamaie si se amesteca bine cu zaharul gelifiant. Se pun la fiert pana se obtine o pasta,...Citeste continuarea

Grapefruit Mint Cooler

Postat de: boscodina in Cocktail

Se pune zaharul in apa si se fierbe pana zaharul se dizolva. Se adauga mana de frunze de menta,zdrobite inainte( sa iasa mai bine esenta din ele) se acopera si se lasa 12 ore. Dupa 12 ore se...Citeste continuarea

Gomboti cu prune

Postat de: sandytza in Prajituri

Se taie cartofii deja curatati si se pun la fiert cu un pic de sare. Cand s-au fiert se scurge apa de pe ei si se freaca bine pana devine ca o crema . Se adauga 2 oua se amesteca bine dupa...Citeste continuarea

Gauffre cu nuca si cacao

Postat de: miha in Dulciuri

Ouale le-am mixat cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,untul topit si racit,laptele caldut,esenta de rom,nuca amestecata cu cacaoa si la sfarsit faina si...Citeste continuarea

Gem de caise

Postat de: Bunica in Dulceata / Gem

Se aleg caisele bine coapte, se curata de samburi (rupandu-se in doua). Se ia o cratita de 6 litri. Se pun caisele in cratita, apoi zaharul peste ele si se lasa sa stea cateva ore. Se...Citeste continuarea

Gem de capsuni

Postat de: Bunica in Dulceata / Gem

Se spala capsunile. Se curata de codite. Se ia o cratita de 6l. Se pune un rand de capsuni,se presara zahar ,pana cand se termina capsunile. Se pune cratita pe foc(se poate baga si la...Citeste continuarea

Gogosi ineluse

Postat de: miha in Dulciuri

Se cerne faina intr-un vas.Se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar.Lasam putin pana incepe sa se umfle. Ouale se bat bine cu praful de sare si...Citeste continuarea

Gogosi cu gem de citrice

Postat de: miha in Dulciuri

Am pus toate ingredientele in masina de paine,la programul de framantare + dospire. Aluatul dospit l-am impartit in 2 parti pe care le-am intins in foi subtiri.Apoi am pus cate o lingurita de...Citeste continuarea

Gogosi

Postat de: miha in Dulciuri

Se pune drojdia la dospit,impreuna cu o lingura de zahar si un pic de lapte. Faina se pune intr-un castron,se face o gaura in mijloc si se toarna maiaua. Dupa ce a dospit se adauga...Citeste continuarea

Gogosari umpluti cu conopida

Postat de: luminita20_2006 in Muraturi

Se pun la fiert 2 l de otet cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul fierbinte...Citeste continuarea

Gugulufi mici pitici

Postat de: Sabina in Prajituri

Topim drojdia cu o lingura de zahar si cateva linguri de lapte cald, adaugam si putina faina si lasam maiaua la dospit. La restul de faina adaugam maiaua dospita, ouale, restul de lapte si zahar,...Citeste continuarea

Gem de citrice

Postat de: miha in Dulciuri

Toate fructele le-am pus in robot si le-am mixat bine. Apoi am pus totul in cuva de la masina de paine,adaugand si zaharul. Am selectat programul special de la masina de paine si gata! :)...Citeste continuarea

Gulas de vita cu galusti...

Postat de: ala_oancea in Vita

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc. Se adauga boiaua, apoi se adauga putina apa, usturoiul tocat, zeama de lamaie si sare. Se lasa 2 minute pe foc, pana incepe sa fiarba. Se adauga...Citeste continuarea

Galusti de spanac cu sos de marar...

Postat de: ala_oancea in Vita

Se pregatesc mai intai chiftelele. Carnea tocata se amesteca cu oul, morcovul si ceapa date pe razatoare, usturoiul dat prin presa, condimentele si feliile de paine inmuiate si stoarse bine. Se...Citeste continuarea

Gauffre cu nuca de cocos

Postat de: miha in Dulciuri

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul.Se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,laptele,nuca de cocos si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se...Citeste continuarea

Gratin de sunca cu praz

Postat de: Roda in Mancaruri cu carne

1.Se curata cartofii , se taie bucati si se fierb in apa sarata.Cand sunt fierti, se scurg de apa si se prepara un piure . 2. Se amesteca sunca cu ciupercile   si ceapa cu un robot de...Citeste continuarea

Gordon bleu

Postat de: luminita20_2006 in Pui

Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se condimenteaza. Cascavalul si sunca se taie felii  si se aseaza pe mijlocul feliei de carne, se impacheteza si se fixeaza cu...Citeste continuarea

Galusti de ciuperci cu sos de rosii

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Se curata ciupercile se fierb si se toaca, se amesteca cu faina sarea si piperul. Se formeaza galusti pe care le fierbem in apa clocotita cu sare. Cat fierb ,se pregateste sosul. Ceapa se taie...Citeste continuarea

Garnitura tigaie cu cartofi taranesti

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Kaizerul se taie felii subtiri si apoi fasiute. Cartofii ii spalam bine si ii punem la fiert, cu coaja. Cand sunt gata, scurgem apa si ii lasam...Citeste continuarea

Gauffre cu crema ganache de ciocolata

Postat de: miha in Dulciuri

Faina,praful de copt si amidonul se amesteca cu laptele caldut,sa iasa ca o smantana.Se adauga pe rand ouale,zaharul,untul topit si vanilia. Se mixeaza foarte bine. Se coc vafele in aparatul...Citeste continuarea

Gris cu lapte si sirop de zahar ars

Postat de: Oana in Mancare copii

Am pus la fiert jumatate de litru de lapte cu 2 linguri de zahar, cand a inceput sa faca bulbuci am pus grisul in ploaie si am amestecat in continuu cu un tel. Amestecul trebuie sa fie foarte...Citeste continuarea

Gentuţe cu varză (varzari)

Postat de: Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne

Se face un aluat ca de paine din faina,drojdie,un ou,apa si sare si se lasa la dospit.Inainte de a se face aluatul se caleste varza in ulei sau untura cu 1 sau 2 cepe,feliute de jambon sau...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]