Gogosari umpluti cu conopida

de luminita20_2006 in Muraturi, 16 Mai 2009 | 50149 vizualizari

 

Numai bun pentru zilele festive de iarna:D

 

INGREDIENTE

pentru un borcan de 5 l:
  • 3 kg gogosari rosii
  • 1 conopida
  • 2 l otet
  • 2 cani zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 lingura de sare la 1 l otet
 
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida:

Se pun la fiert 2 l de otet cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul fierbinte la fel si conopida. Cand s-au mai racit putin se pune cate un buchetel in fiecare gogosar. Se aseaza in borcan, nelasand prea mult spatiu intre ei. Restul de solutie se toarna in borcanul inclinat, pana la umplerea completa, se capseaza borcanul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

11.11.2009, 09:20

te asigur alex dar daca nu ai incredere fa un pic si ai sa vezi si tu.....eu sincer tot ce am facut pe iarna si nu am stiut am mers pe incerere...asa ca mi-a iesit de minunte.....aici vb de dulceata de gutui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pepene murat