Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Înghețată de amaretti

Data:27.05.2014

Înainte de a trece la povestea cu înghețata, e musai să vă atrag atenția asupra unui... articol complet

Gelato

Data:26.05.2014

Gelato e cuvântul italian care definește o varietate destul de mare de înghețată făcută... articol complet

Smochine umplute

Data:23.05.2014

Cu o mică reverență către Escargot Bistro, Răzvan Exarhu și Arsenie Boca (nu mă... articol complet

Piadina

Data:21.05.2014

Din aluat de pizza poți face o “plăcintă” care să semene cu o piadina. Nu spun... articol complet

Perle de brânză

Data:19.05.2014

Propun să începem săptămâna lejer (vă dau azi și o rețetă cu carne, pe gurmandapetit.ro,... articol complet

Ouă cu miez cleios

Data:17.05.2014

Ouăle fierte tare-s bune cu slană afumată și ceapă verde. Așa-mi plac mie. Ouăle moi nu-s... articol complet

Pui copt pe pat de cartofi

Data:14.05.2014

În cazul în care nu știați deja, aflați că de la începutul lunii Martie mă ocup de... articol complet

Cartofi cu ștevie

Data:13.05.2014

Am făcut mâncarea asta în urmă cu ceva vreme. Azi m-a lovit gândul că se duce ștevia și o... articol complet

Avocado și căpșună pentru o viață mai bună

Data:09.05.2014

…sau așa ceva. Vine week-end-ul, se anunță vreme bună, fără primejdii, se anunță... articol complet

O idee pentru micul dejun

Data:07.05.2014

Atât am azi, o idee pentru micul dejun (am mai multe rețete în așteptare dar din nefericire... articol complet

Tocană din coadă de vită

Data:05.05.2014

Coada de vită nu-i prețuită la adevărata ei valoare, nu în cultura noastră urbană. Păcat,... articol complet

Paste cu sos de ciuperci

Data:02.05.2014

Poate că nu arată extrem de apetisant (chiar nu arată apetisant, ăsta-i adevărul), însă... articol complet

Mic dejun cu ricotta și sparanghel

Data:30.04.2014

Ricotta e o brânză foarte asemănătoare cu urda. Am folosit-o pentru micul dejun de ieri,... articol complet

Ragu Emiliano

Data:29.04.2014

Ragu – am mai scris despre, am mai multe rețete pe blog, fiecare dintre ele stârnind... articol complet

Burgeri “nefiltrați”

Data:28.04.2014

1 Mai ăsta, muncitoresc ori ba, vine pe fondul unei stări de permenent concediu psihic,... articol complet

Cremă de linte

Data:25.04.2014

Sunt încântat când, din ingrediente puține, reușesc să fac o mâncare care să mă... articol complet

Creveți cu sos teriyaky

Data:18.04.2014

Ce e teriyaky, aflați de aici. Ce sunt creveții (crevetele)? Ei bine, pot fi și chipsurile... articol complet

Somon cu ardei copți

Data:16.04.2014

Povestea asta-și așteaptă rândul la publicare de 10-11 zile. Uite că i-a venit vremea azi.... articol complet

Ton la tigaie cu ciuperci și piure de păstârnac

Data:14.04.2014

Tonul e un pește destul de scump. O experiență la restaurant poate fi demoralizator de scumpă... articol complet

Mămăligă cu patru feluri de brânză

Data:11.04.2014

Unora le place pizza cu patru feluri de brânză (posibil să-mi placă și mie, încă n-am... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]