Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Pecan krantz

Data:02.01.2014

Motivul pentru care am început să gătesc, motivul pentru care era cât pe ce să dau foc caei... articol complet

Ciorba de burtă a doamnei Hădean

Data:31.12.2013

În familia noastră, ciorba de burtă-i un capitol foarte clar: se face o dată pe an (înainte... articol complet

Burger@home

Data:30.12.2013

Nu-s niciodată mulțumit de oferta de burgeri de pe piață (lanțurile fast food oferă... articol complet

Omletă pufoasă cu brânză de capră

Data:29.12.2013

“Omletă pufoasă” ar trebui să fie pleonasm dar nu-i. Pentru că în limba și-n... articol complet

Limbă de vită cu sos roșu

Data:28.12.2013

Gătesc limbă de 2-3 ori pe an și-mi place atât de mult încât mă întreb de fiecare dată... articol complet

Porc copt încet

Data:24.12.2013

Pentru cursul de săptămâna trecută am făcut o ruladă de porc asemănătoare cu acesta dar... articol complet

Terină de măr

Data:23.12.2013

Mărul și Crăciunul sunt cumva de nedespărțit în istoria noastră culinară. E mai bine... articol complet

Vârtej de vitamine

Data:19.12.2013

Bună să vă fie inima. Sănătatea, în general:). Azi n-am pentru voi o rețetă de mâncare,... articol complet

Filet mignon

Data:18.12.2013

Mușchiul de vită (mușchiulețul, ca să fiu mai precis) are două capete, unul mai gros și... articol complet

Roast Beef

Data:17.12.2013

Ce-i mâncarea asta, de unde vine ea, când se mănâncă în mod tradițional, aflați repede de... articol complet

Somon cu mazăre

Data:16.12.2013

Dacă peștele miroase a apă de mare sau a curat, înseamnă că nu-i pe gheață de prea multă... articol complet

Sarmale cu arpacaș și prune uscate

Data:14.12.2013

Îmi plac sarmalele cu carne de porc, nu vă mint. Le prefer însă pe cele cu vită, parcă se... articol complet

Sos de lămâie pentru pește și alte legume

Data:13.12.2013

Am primit rețeta de la Tătaru, care a învățat-o de la un mare bucătar, via internet. Am... articol complet

Frigănele

Data:12.12.2013

Ce mai poți inventa nou pentru micul dejun (masă care-mi revine spre prgătire în mai toate... articol complet

Risotto cu legume

Data:11.12.2013

Mai am câteva rețete de risotto pe blog. Cred că nu-i niciuna care să nu se fi soldat cu... articol complet

Tocană cu cârnați – versiune nouă

Data:09.12.2013

Tocana de legume (cartofi, morcovi, gulii, țelină) ce se găsesc iarna în mod obișnuit, e... articol complet

Chocolate’s love’s best friend

Data:08.12.2013

Dacă dragostea trece prin stomac, dacă senzația de „îndrăgosteală” e legată de... articol complet

Moș Nicolae la Neghiniță

Data:06.12.2013

Ieri am fost spiridușul Moșului (așa au spus copiii din grupa mare de la Neghiniță). Am... articol complet

Creatori și creativi în bucătărie

Data:05.12.2013

INVÉNȚIE, invenții, s. f. 1. Rezolvare sau realizare tehnică dintr-un domeniu al... articol complet

Simplă salată de cartofi

Data:04.12.2013

Nu toate mesele trebuie să aibă carne. Nu toate mesele trebuie să aibă proteină animală. Nu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]