Retete fara secrete
Zuppa inglese
Data:22.08.2014Zuppa inglese e un desert clasic italian. Nu are nimic în comun cu supa, chiar dacă numele ar... articol complet
Razalăi – paste de casă
Data:20.08.2014Li se spune, în unele zone din Ardeal, razalăi. De fapt, sunt niște paste de casă de mici... articol complet
Crap la jar
Data:19.08.2014Recent încheiata expediție în Deltă s-a soldat cu puțin peste 10 rețete pe care le veți... articol complet
O nouă eră
Data:18.08.2014Titlul poate fi ușor pompos, însă e cumva necesar. S-a petrecut un lucru care m-a uimit și... articol complet
Tartar de ton
Data:02.08.2014Tartar – un mod de a servi carnea de vită, popular în secolul 19, chiar la începutul... articol complet
Lapte cu fructe
Data:01.08.2014Dacă vine vorba de băuturi răcoroase, pe mine mă mulțumește uneori combinația dintre lapte... articol complet
Topală de pui
Data:30.07.2014Acum ceva vreme, în Franța fiind, am făcut mâncarea asta pentru o adunare de buni francezi... articol complet
Friptură de porc pe pâine
Data:29.07.2014Dacă e ca pâinea să fie cu ceva, prefer să fie ori cu vinete, ori cu carne. Mai rar, cu... articol complet
Salată de morcovi
Data:28.07.2014Dragilor, propun să începem săptămâna mai ușor, că parcă văd că ați cam întins-o în... articol complet
Băuturi de vară (4): Limonada cu plante aromatice
Data:25.07.2014Dragii mei, asta a fost săptămâna băuturilor de vară. Mă tem că mâine nu voi apuca să... articol complet
Watermelon Metaxa Cooler
Data:24.07.2014Dragii mei, am lipsit ieri, mi-ați lipsit și voi, dar tehnica m-a trădat, calculatorul meu a... articol complet
Băuturi de vară (1): Socata
Data:21.07.2014Vara poți să bei multe lucruri. Apa e cel mai sănătos dintre ele și singurul cu adevărat... articol complet
Cum să frigi bine pieptul de pui
Data:18.07.2014În cele mai multe localuri în care ceri piept de pui (de casa omului nu mai vorbesc), primești... articol complet
Despre Taste of Romania
Data:16.07.2014Dragilor, am început cu întârziere călătoria prin România, în căutarea unor rețete... articol complet
Paste cu parmezan și roșii
Data:14.07.2014Parmezanul e un soi de brânză. Singura brânză care poate purta numele de... articol complet
Gulyas de vițel cu cartofi copți
Data:11.07.2014Gulyas (citește “guiaș”), zis și gulaș, e o mâncare pe care n-ai cum să o faci... articol complet
Coaste de vită la jar
Data:08.07.2014Nu ai mereu la îndemână o bucată suculentă de antricot pe care să o pui pe grătar. În... articol complet
Ciorbă de oaie
Data:07.07.2014Bunica mea din partea tatei făcea un gulyas de oaie incredibil. Bun, foarte bun. Mi-l amintesc... articol complet
Risotto cu rață și brânză de capră
Data:04.07.2014Ieri am primit o bucată de piept de rață (jumătate de piept) de la vecinul Emil. O bucată... articol complet
Mușchi de porc cu piure și sos roșu
Data:02.07.2014Alături de supa de găină cu tăieței, friptura de porc face parte din bagajul de gastronomie... articol complet