Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Zuppa inglese

Data:22.08.2014

Zuppa inglese e un desert clasic italian. Nu are nimic în comun cu supa, chiar dacă numele ar... articol complet

Razalăi – paste de casă

Data:20.08.2014

Li se spune, în unele zone din Ardeal, razalăi. De fapt, sunt niște paste de casă de mici... articol complet

Crap la jar

Data:19.08.2014

Recent încheiata expediție în Deltă s-a soldat cu puțin peste 10 rețete pe care le veți... articol complet

O nouă eră

Data:18.08.2014

Titlul poate fi ușor pompos, însă e cumva necesar. S-a petrecut un lucru care m-a uimit și... articol complet

Tartar de ton

Data:02.08.2014

Tartar – un mod de a servi carnea de vită, popular în secolul 19, chiar la începutul... articol complet

Lapte cu fructe

Data:01.08.2014

Dacă vine vorba de băuturi răcoroase, pe mine mă mulțumește uneori combinația dintre lapte... articol complet

Topală de pui

Data:30.07.2014

Acum ceva vreme, în Franța fiind, am făcut mâncarea asta pentru o adunare de buni francezi... articol complet

Friptură de porc pe pâine

Data:29.07.2014

Dacă e ca pâinea să fie cu ceva, prefer să fie ori cu vinete, ori cu carne. Mai rar, cu... articol complet

Salată de morcovi

Data:28.07.2014

Dragilor, propun să începem săptămâna mai ușor, că parcă văd că ați cam întins-o în... articol complet

Băuturi de vară (4): Limonada cu plante aromatice

Data:25.07.2014

Dragii mei, asta a fost săptămâna băuturilor de vară. Mă tem că mâine nu voi apuca să... articol complet

Watermelon Metaxa Cooler

Data:24.07.2014

Dragii mei, am lipsit ieri, mi-ați lipsit și voi, dar tehnica m-a trădat, calculatorul meu a... articol complet

Băuturi de vară (1): Socata

Data:21.07.2014

Vara poți să bei multe lucruri. Apa e cel mai sănătos dintre ele și singurul cu adevărat... articol complet

Cum să frigi bine pieptul de pui

Data:18.07.2014

În cele mai multe localuri în care ceri piept de pui (de casa omului nu mai vorbesc), primești... articol complet

Despre Taste of Romania

Data:16.07.2014

Dragilor, am început cu întârziere călătoria prin România, în căutarea unor rețete... articol complet

Paste cu parmezan și roșii

Data:14.07.2014

Parmezanul e un soi de brânză. Singura brânză care poate purta numele de... articol complet

Gulyas de vițel cu cartofi copți

Data:11.07.2014

Gulyas (citește “guiaș”), zis și gulaș, e o mâncare pe care n-ai cum să o faci... articol complet

Coaste de vită la jar

Data:08.07.2014

Nu ai mereu la îndemână o  bucată suculentă de antricot pe care să o pui pe grătar. În... articol complet

Ciorbă de oaie

Data:07.07.2014

Bunica mea din partea tatei făcea un gulyas de oaie incredibil. Bun, foarte bun. Mi-l amintesc... articol complet

Risotto cu rață și brânză de capră

Data:04.07.2014

Ieri am primit o bucată de piept de rață (jumătate de piept) de la vecinul Emil. O bucată... articol complet

Mușchi de porc cu piure și sos roșu

Data:02.07.2014

Alături de supa de găină cu tăieței, friptura de porc face parte din bagajul de gastronomie... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]