Retete fara secrete
Dragostea e o salată… de vinete
Data:24.09.2015Nu ştiu exact dacă e dragostea de mamă, de soţie ori simpla nebunie, ce împinge […]... articol complet
UN APERITIV LA TOAMNĂ
Data:23.09.2015Ciuperci cu aromă de frunză veştedă, andivă crescută în tărâm fără de lumină, primele... articol complet
Salată de paste cu măsline
Data:22.09.2015Singura mea legătură cu pastele în copilărie au fost vestitele paste/macaroane cu brânză... articol complet
Cum ar fi? #haila1lamasa
Data:21.09.2015Charente-Braconne, Martie 2011 Câmpurile, atelierele, brutăriile, chiar și birturile... articol complet
Sangria
Data:16.09.2015Aș zice că dintre toate tipurile de vin, cel roșu este preferatul meu, în special […]... articol complet
Must have…
Data:15.09.2015Azi las filozofia la o parte şi îmi pun ochelarii de tocilar, metaforic vorbind, căci... articol complet
Cocktail de adio
Data:14.09.2015În liniștea mișcării pământului prin Univers, luați un pahar de cristal și așezați-l... articol complet
À-la-mer
Data:09.09.2015E mijlocul verii prieteni, în toate locurile însorite în care plaja se lasă alintată de... articol complet
Burgeri de somon
Data:08.09.2015Bunicul meu era pescar așa că peștele era ceva la ordinea zilei când eram copil. […]... articol complet
Scoicism
Data:07.09.2015Primii paşi, primul cuvânt, primul sărut… prima moluscă. Am crescut într-o casă în... articol complet
Cucuruz fript
Data:04.09.2015Sunt tentat să scriu o poveste cu amintiri din copilărie, dar știu că dacă încep […]... articol complet
Cina cea de după…
Data:02.09.2015Romantismul în ziua de azi nu mai vine din suflet. El vine din creier şi […] The post... articol complet
Somon în crustă de pesmet și ratatouille
Data:01.09.2015Cina în doi la mine înseamnă a lua masa cu piciul meu. Adesea suntem doar […] The post... articol complet
Frigărui, cartofi dulci și cremă de parmezan
Data:31.08.2015O cină cu adevarat romantică în doi, cere un strop de efort. Poate fi servită […] The... articol complet
Pulled pork sandwich
Data:28.08.2015No, Costele, cum traduci “pulled pork”? Porc tras? “Porc demnicat”, ar fi... articol complet
Sarea-n bucăţele
Data:26.08.2015Câteodată mă simt ca într-un spital. Stau la raionul de măsline şi toată lumea din... articol complet
Migdale picante
Data:25.08.2015Bogate în minerale, proteine și grăsimi bune, migdalele ar trebui să facă parte din... articol complet
Tartine alb-portocalii pentru rose
Data:24.08.2015Astăzi vă recomand o gustare cu aer ușor franțuzesc, o combinație clasică de brânză cu... articol complet
Pierdut pâine, ofer recompensă…
Data:21.08.2015Când aud cuvântul „frigănele” îmi vine instant în minte una din primele mele amintiri.... articol complet
Altă zi, alt gulyas. La Crock-pot.
Data:20.08.2015(PUB) Gulyasul (se citește “guiaș”, uni-i spun “gulaș”) e o mâncare păstorească... articol complet