Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Vrei sa mai postezi o reteta, dar ti-e lene s-o prepari.
Voturi:23
Voturi:35
Voturi:21
In cont 80
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Perie de pantofi
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:18
ieri la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
de RODIMUR 8
pe 01.09 la 15:58
pe 01.09 la 12:41
7 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
5 voturi
Rocsi
dedairis 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...