Trigoane cu branza de burduf

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 6936 vizualizari

 

Recent am primit de la mama branza de burduf, din aia buna de la stana :). Incerc sa prepar tot felul de mancaruri si aperitive din ea. Este delicioasa si foarte grasa, asa ca merge la orice preparat cu varf si indesat ;).

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 800 g
  • 300-400 g branza burduf (de oaie)
  • 1 ou
  • sare
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza de burduf:

Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze in frigider.

Taiem aluatul in forma de patrat mai mare (dupa plac).

Asezam branza burduf pe fiecare patrat, presaram cu sare dupa gust si inchidem marginile in forma de triunghi cu ajutorul furculitei.

Triunghiurile se ung cu ou batut cu boia si sare, se aseaza in tava.

Se lasa la cuptorul fierbinte pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice tip de branza

2

branza grasa ajuta sa se rumeneasca frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz ca la Bran