Tortulet din peste sabie cu rosii

de alba_zori in Peste, 20 Iul 2012 | 3407 vizualizari

 

Si iarasi peste sabie.Il prefer pentru carnita curata si gustoasa,este ceva de calitate.Cat de mult costa nici nu vreau sa ma gandesc,aproape 30 de euro la kilogram.M-am gandit de ce sa nu fac un tortulet ca si la restaurant.Ce incercari mai fac si eu, nu?.. dar foarte bun,sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • doua felii de peste sabie proaspete
  • ulei de masline
  • rosii
  • sare
  • nucsoara
  • jumate de pahar de vin Martini
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet din peste sabie cu rosii:

Am pus feliile de peste sabie intr-o tigaie cu ulei de masline,am sarat,am ras putina nucsoara si am turnat  jumate de pahar de vin.

Am adaugat feliile de rosii ,am lasat vreo 15 minute pana am vazut ca e gata,si am asezat in farfurie : trei felii de rosii proaspete taiate felii in lat ca baza pentru peste,am sarat putin si apoi am decupat din peste doua felii tot rotunde si am asezat ca un tortulet.

Am decorat cu o frunzulita de patrunjel,o bucatica de pepene, dar mica mica pentru decor dar si pentru un gust mai dulce,mai modern,ornat cu rosiile coapte si doua felioare de lamaie.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet din peste sabie cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]