Tocăniță de legume

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 6 Apr 2014 | 5107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vânătă mică, tăiată cuburi
  • 200 grame de ciuperci mici
  • un dovlecel mic, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • o ceapă roșie
  • o cană de suc de roșii
  • o lingură de mix ierburi de Provence
  • un ardei rosu, tăiat cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi, tăiați rondele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniță de legume:

Se sotează ceapa împreună cu usturoiul într-o lingură de ulei și se presară sare și piper. Se amestecă cu sosul de roșii și se lasă deoparte.

Într-o tavă termorezistentă, se asează uniform amestecul de sos de roșii, iar peste, legumele tăiate. Deasupra se așează ardeiul și se stropește totul cu uleiul rămas, ierburile provencale, sare și piper.

Se acoperă și se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, unde va rămâne pentru 50-55 de minute până când apa a fost absorbită. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]