Tocanita de ciuperci cu marar

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 9 Mai 2016 | 9129 vizualizari

 

Bunaaaaa si Atat!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci Champignon
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 2 legaturi marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu marar:

   Ciupercile, spalate si curatate bine, se taie feliute subtiri.

   Intr-o tigaie se pun la calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand ceapa devine sticloasa, adaugati ciupercile si lasati asa, fara apa, circa 5 minute. Se adauga bulionul, dizolvat intr-un pahar cu apa. 

   Se lasa la fiert pentru circa 25-30 minute.

   Dregeti cu sare si piper (dupa gust) si adaugati mararul tocat marunt.

   Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor (de post)