Ghiveci cu zacusca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 20 Apr 2016 | 4275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole
  • 300 g mazăre
  • 400 g cartofi
  • 1 borcan mic de zacusca
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • 2 cepe
  • foi de ceapă verde
  • Ulei
  • Pătrunjel si leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu zacusca:

Curatim , spălăm si tocat legumele si cartofi.

Intr-o cratiță punem uleiul la încins. Călin legumele cca 10 min. Adăugăm cartofii, mazarea si fasolea. Acoprim cu apa si lasam sa fiarbă.

După cca 30 min adăugăm zacusca, coditele de ceapa si mai lasam 10 min sa fiarba. 

La sfarsit adăugăm patrunjelul si leusteanul tocat mărunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]