Tocanita de ciuperci

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 4 Apr 2017 | 7609 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei gras rosu
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 cescuta vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta rosii
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Intr-un vas, punem putin ulei, apa si ceapa tocata. Lasam sa se inmoaie. Curatam si spalam ciupercile. Peste ceapa, adaugam coditele ciupercutelor maruntite. Lasam sa fiarba.

Taiem si ardeiul gras si il adaugam peste ceapa. Taiem si ciupercile felii, le adaugam in vasul de pe foc, impreuna cu vinul si condimentele.

Lasam sa fiarba 20 de minute si adaugam pasta de rosii si usturoiul strivit. Mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi stingem focul si adaugam patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci la cuptor