Tocanita de ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2010 | 5694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 500 gr
  • ceapa verde 6 fire
  • ardei gras 1 bucata
  • ulei
  • 3 linguri de faina
  • boia dulce de ardei
  • lapte
  • vegeta,piper
  • patrunjel frunze
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ceapa,ardeiul si ciupercile.Intr o cratita se pune ulei,se adauga ceapa tocata ,ardeiul gras tocat marunt,ciupercile tocate feliute si se calesc.Se adauga boia dulce de ardei si apa.Se lasa sa fiarba.facem ingrosala din 3 linguri de faina si lapte,adaugam din cratita,amestecam si punem peste ciuperci.Punem vegeta si piper dupa gust si adaugam patrunjel frunze tocate marunt.Amestecam si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada Primavara