Tocanita de ciuperci

de vero_closca in Mancaruri de post, 29 Mar 2010 | 4334 vizualizari

 

ideala pt aceasta saptamana de post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

se taie ciupercutele felii,ceapa pestisori si morcovul rondele.intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga,se caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga morcovul apoi cipercile.se lasa sa se inmoaie in zeama pe care o lasa si cand scade se adauga sarea,piperul,vinul si se mai da un clocot -doua.

se serveste fierbinte,cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]