Tocanita cu ciuperci brune

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Iun 2015 | 15473 vizualizari

 

Baietii au vrut pizza,eu mi-am facut tocana..si-am impacat si capra si varza.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci brune
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci brune:

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt.Ardeiul il curatam de seminte si nervuri si-l taiem cubulete mici.Ciupercile le spalam si le taiem in 2 sau 4,depinde de cat de mari sunt.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi ceapa si ardeiul,punem sare si piper,cat consideram,in functie de cat de sarat si piperat mananca fiecare.Lasam sa se caleasca la foc mic,apoi adaugam ciupercile,o cana cu apa.Acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana scad si sunt patrunse ciupercile.La final adaugam marar tocat.Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]