Tocana cu afumatura si muraturi

de MIMI in Porc, 14 Dec 2009 | 7892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 GR CARTOFI
  • O BUCATA SCARICICA AFUMATA
  • 2 CEPE
  • UN PRAF SARE
  • BULION
  • O LEG.MARA VERDE
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu afumatura si muraturi:

Se pune la fiert carnea afumata si se lasa sa fiarba bine.Separat se toaca ceapa si cartofi taiati cubulete.Se caleste ceapa pana devine aurie dupa care punem cartofi.Ii lasam pana se fac galbui si ai inabusim cu putina apa.Dupa  ce a afiert canea o punem peste carotofi si lasam sa fiarba la foc mic,daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.Cand este aproape de sfarsit se pune bulionul si mararul verde tocat fin.Se serveste cu orice fel de muraturi si sa nu uitam de un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu afumatura si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

mihaelaradu 1

12.03.2011, 14:08

In afara de marar, mi se pare perfecta

adicutza2007 1

25.08.2011, 14:48

Mmmmmmm!@ ce bine arata! chiar aum maduc sa fac si eu tocana ca a ta! ms pt. reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci