Tarta cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 3814 vizualizari

 

usor de preparat si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 fire de ceapa verde
  • 20 ml ulei
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • 4 buc. cascaval feliat
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Curatam, spalam si tocam ciupercile si ceapa verde. Le calim in ulei pana scade apa lasata de ciuperci, condimentam si lasam la racit.

Aluatul se intinde pe masa de lucru,apoi se aseaza in forma termorezistentasi se decupeaza surplusul. Se adauga bulionul, se intinde pe toata suprafata, adaugam grisul (care are rolul de a absorbi lichidul lasat de ciuperci).

Adaugam umplutura, apoi cascavalul feliat, parmezanul si restul de aluat pe cate-l taiem fasii cat mai subtiri si le asezam peste tarta.

Introducem forma in cuptorul incins si coacem la foc iute pana devine aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu brinza si spanac