Crostini cu gorgonzola și roșii cherry

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2024 | 1846 vizualizari

 

Crostini cu gorgonzola și roșii cherry, un preparat super gustos, perfect pentru micul dejun sau ca și gustare.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
  • 1 pâine baghetă
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 250 g roșii cherry
  • 3 căței usturoi
  • Pătrunjel uscat
  • 30 ml ulei de măsline
  • 2 linguri cremă de oțet balsamic

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:

Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:

Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează.
Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați!
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu gorgonzola și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

12.06.2024, 14:15

Panacris 1

20.06.2024, 10:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la gratar