Taitei cu legume chinezesti

de stefydeea in Pui, 11 Iun 2013 | 8285 vizualizari

 

O retete simpla personalizata

 

INGREDIENTE

  • o punga mix legume chinezesti congelata
  • o punga taitei stir fry
  • 1/2 piept de pui
  • sos de soia
  • sos dulce acrisor
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu legume chinezesti:

Se portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2 linguri de ulei de masline sa se incinga intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui care se lasa sa se rumeneasca. Se scoate si se pune pe o farfurie.

Se sterge tigaia trebuie sa fie una putin mai adanca si se pun din nou 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa se incinga si se pune mixul de legume chinezesti congelate. Se lasa 8 minute, iar spre sfarsit se adauga sosul de soia dupa gust pana ce legumele incep sa capete usor o culoare maronie. Se pune pieptul rumenit si de mai amesteca de cateva ori.

Intre timp pregatim taieteii dupa cum scrie pe ambalaj: in 400 ml apa fierbinte se adauga taiteii si se lasa circa 5 min timp in care ii amestecam usor si punem o lingura de ulei de masline.

Se orneaza o farfurie cu o parte de taitei si o parte de legume cu piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]