Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli

de rodicamaria in Paste, 3 Mar 2013 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buchete brocoli
  • 2-3 linguri crema de branza
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 75 g taitei chinezesti
  • sare
  • piper
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli:

Brocoli se fierbe in apa cu sare. Se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune in robot si se marunteste (cateva pulsatii). Apa nu se arunca, se lasa deoparte.

Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Catelul de usturoi se curata, se marunteste ca si pt.mujdei si se caleste putin in ulei. Peste el se adauga brocoli maruntit impreuna cu 5 linguri din zeama in care a fiert si se caleste in continuare 2-3 minute si se potriveste gustul de sare si piper.

Se lasa la racit ,se adauga apoi crema de branza si taiteii si se amesteca totul.

Am servit si cu telemea rasa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]