Tagliatelle cu dovlecel

de alilianaa in Mancaruri de post, 8 Aug 2014 | 6058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 role tagliatelle
  • sare, piper dupa gust
  • putin oregano uscat
  • o rosie si jumatate
  • 3 graunti usturoi
  • 10 picaturi ketchup ( decor)- optional
  • o jumatate de ceapa
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel:

 Tagliatelle se pun la fiert conform instructiunilor.  Pe urma le punem la scurs intr-o strecuratoare,  dupa ce le-am trecut sub un jet de apa rece. 

 Uleiul se pune la incins, adaugam ceapa, sare, piper si usturoiul zdrobit. Cand ceapa s-a inmuiat putin, adaugam dovlecelul care a fost taiat fasii cu cutitul econom si amestecam. Lasam 2 minute si adaugam rosiile care au fost taiate pe lung ( fara seminte). Amestecam, potrivim de sare, presaram oregano uscat. 

Cum spuneam, optional, la decor putem folosi cateva picaturi de ketchup. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de soia cu ciuperci