- 1 cartof
 
    - 2morcovi
 
    - 1 ceasca cu fasole verde congelata
 
    - 1/2 pastarnac
 
    - 1 telina mica
 
    - 1/2 radacina patrunjel
 
    - 2 cepe
 
    - 100g varza alba
 
    - 1/2 ceasca mazare verde congelata
 
    - 1 dovlecel potrivit
 
    - 1 cutie de rosii culbulete in suc  de rosii
 
    - 2 tije telina(apio)
 
    - 1 ardei gras/capia rosu
 
    - 6-7 rosii cherry (congelate- in cazul meu)
 
    - 2 fire ceapa verde
 
    - patrunjel verde
 
    - 2 linguri ulei
 
    - sare
 
    - fidea-facultativ
 
    - piper
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 8
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:
						
    - Curatam si spalam legumele.
 
    - Cartofii ii taiem cubulete
 
    - La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina.
 
    -  Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt.
 
    - Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. 
 
    - Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. 
 
    -  Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa, mazarea, fasolea verde, apio  si ardeiul gras se inabusa in ulei cu putina apa.
 
    - Adaugam apa, piper si sare si se continua fierberea.
 
    -  Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii.
 
    -  Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, rosiile, fidea,  si se mai fierb 8-10 minute.
 
    - La sfarsit presaram patrunjelul taiat fin.
 
 
                        						TIPS-URI
						
												1
Este delicioasa calda dar si rece!
 
												 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.