Supa de ciuperci pleutorus

de Panacris in Supe, 15 Feb 2012 | 4513 vizualizari

 

O ciorbita usoara, recomandata celor cu colesterol marit!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • morcovi 2 bucatati
  • telina 100 g.
  • ulei de masline 20 ml.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • marar proaspat 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci pleutorus:

Ciupercile se curata, se spala si se taie fideluta. Ceapa, morcovii si telina se curata, si se rad fin. Ciupercile se fierb in apa cu putina sare, se spumeaza dupa primul clocot si se adauga legumele rase. Se lasa la fiert la foc potrivit, cca. 25 de minute, neacoperit. La finnal se adauga marar tocat marunt si un strop de ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Panacris 1

15.02.2012, 15:06

E buna dresa, dar noi numai avem voie smantana!!!

iry-gabriela 1

15.02.2012, 17:40

Mihaela11_jo 1

16.02.2012, 11:31

Delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]