Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)

de costi7hector in Mancaruri de post, 10 Ian 2022 | 7516 vizualizari

 

Un preparat pe cat de inedit pe atât de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Dovleac 600 gr,
  • ceapă 2 buc,
  • usturoi 3 buc, ghimbir 20 gr,
  • cartofi 450 gr,
  • lapte de cocos 300ml,
  • oregano 5 gr,
  • smantana de gătit 200ml,
  • bacon 50 gr,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac (bucatarie franceza):


Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul.

Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul îl sfaramam cat sa devina ca niste crutoane.

Blendam totul reglam consistenta si gustul.
Pur si simplu delicioasă.

Pofta buna, dragilor!

TIPS-URI

1

Coacem dovleacul si cartofii pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]