Supa crema de dovleac

de ianculubita in Supe, 20 Ian 2013 | 4099 vizualizari

 

Pentru azi,va propun meniul zilei!!
Pentru ca pietele sunt pline de bostani si mai mici si mai mari,voi incepe cu aceasta supa foarte delicioas!!

 

INGREDIENTE

  • 2felii de bostan
  • 4mere ionatane
  • 1ceapa
  • 4catei de usturoi
  • 1cm radacina de ghimbir
  • 1cutie lapte de cocos
  • 1lingura pasta de curry
  • sare,piper
  • seminte de bostan prajite(miez)

CRUTOANE

  • 4-5felii de paine
  • 3linguri ulei de masline
  • 1/2lingurita praf de usturoi
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Feliile de bostan curatate de seminte,le punem intr-o tava pe hartie de copt si le tinem 30min.intr-un vas pe foc punem merele curatate de coaja si seminte,ceapa,usturoi,ghimbir si bostanul copt si curatat de coaja;dupa ce au fiert bine,le strecuram,le pasam cu blenderul,piureul obtinut amestecam cu pasta sau pudra de curry,laptele de cocos,cu supa de la fiert,subtiem cat dorim,condimentam si mai lasam pe foc cateva minute dupa care oprim focul.

Pentru crutoane feliile de paine le ingem cu ulei de masline,presaram praful de usturoi si piper,taiem painea in cubulete dupa care le punem in tava la cuptor 10-12min.

Supa se serveste deasupra cu seminte de bostan si crutoane;o bunatate!!

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]