Stufat de Pui

de Furnicuti in Pui, 13 Apr 2011 | 12725 vizualizari

 

Pentru ca nu imi place mielul, am incercat aceasta reteta de Pasti si a avut succes: varianta stufatului cu carne de pui. E o mancare foarte aromata, potrivita oricand avem ceapa si usturoi verde, nu doar de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 5-6 linguri bulion
  • 1 pahar vin alb
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de Pui:

Carnea curatata si spalata o condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Apoi o calim in uleiul incins, cam 3-4 minute pe fiecare parte, doar cat sa se coaguleze putin. 

Dupa ce am terminat prajitul carnii, in uleiul ramas calim 2-3 minute ceapa si usturoiul tocate bucatele destul de mari. Asezam carnea intr-o tava, pe deasupra punem ceapa si usturoiul calite, vinul si putina apa.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 - 25 de minute, la 200 de grade. Dupa acest timp, indepartam capacul, adaugam bulionul si mai lasam la cuptor inca 20 - 25 de minute, pana mai scade sosul.

Stufatul de pui este o alternativa pentru masa de Pasti si nu numai in cazul in care nu va place carnea de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de Pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui, cu ciuperci si usturoi