Pui Shanghai

de LicutaMarin in Pui, 29 Mai 2011 | 54687 vizualizari

 

O reteta plina de arome si un fel de mâncare la care te gândeşti când vine vorba de mâncăruri asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 3 oua
  • 50 ml apa minerala
  • 1/4 lingurita curry
  • 1/4 boia iute de ardei
  • 3 lingurite mustar iute
  • sare, dupa gust
  • 200 gr fulgi porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

1. Se taie pieptul de pui suvite cat degetul mic.
2. Se maruntesc fulgii de porumb, dar nu prea fin.
3. Se face o compozitie ca pentru snitele din: oua, faina, apa minerala, curry, boiaua de ardei, mustar si sare.
4. Se ia cate o suvita de piept, se trece prin compozitia de mai sus apoi prin fulgii maruntiti si se prajesc in ulei bine incins, la foc potrivit.
5. Se servesc cu legume sau cu sos de maioneza cu usturoi. Noi am servit cu cartofi noi la cuptor, condimentati cu coriandru si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovleac si cartofi la punga