Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iun 2015 | 5046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel alb
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline:

Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie bucati de marimea dorita.

Se fierbe cca 3-5 minute in apa clocotita cu sare, apoi se tine la scurs.

Prazul se spala, se taie fasii, il punem ca calit intr-o tigaie, adaugam sparanghelul scurs, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Amestecam cu grija sa nu se rupa sparanghelul, lasam sa se soteze la foc moderat cca 10 minute.

La final presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Bagleh"- Mancare de laptuci-reteta araba