Spaghete bolognese

de CameliaR in Spaghete, 15 Ian 2016 | 10646 vizualizari

 

In seara asta am mancat spaghete bolognese. Au fost atat de bune si satioase.

 

INGREDIENTE

  • 150 g carne tocata de vita
  • 2 felii de sunculita
  • 200 gr spaghete
  • ceapa verde
  • 1 cutie rosii ingregi decojite (eu am folosit 4 rosii)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • piper si sare dupa gust
  • cascaval ras pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

Taiem cele doua felii de sunculita in bucatele potrivite. Incalzim uleiul intr-o tigaie si rumenim sunculita. Tocam ceapa verde cubulete si usturoiul il tocam marunt. Le adaugam in tigaie si lasam pana se inmoaie ceapa.

Punem carnea de vita si o lasam pana se rumeneste putin. Adaugam piper, sare, oregano, busuioc, ardeiul iute tocat marunt si praful de usturoi. Amestecam. Punem vinul si cele 4 rosii decojite din conserva. Lasam pe foc pana mai scade din volum si se ingroasa putin sosul. Punem intr-o oala cu apa si sare spaghetele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata spaghetele punem sosul deasupra.

Radem cascaval deasupra si putem servi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu passata si creveti