Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

de Satisfyyourcravings in Paste, 23 Apr 2018 | 7914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame spaetzle (eu le-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane)
  • 4 cepe rosii
  • putina smantana
  • putin lapte
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • 50 grame branza Emmentaler
  • patrunjel tocat pentru servit
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza:

Taiteii se fierb confrom instructiunlor de pe ambalaj. 

O ceapa se toaca marunt, iar restul rondele. 

Ceapa tocata se soteaza cateva minute in ulei, la foc mediu, apoi se adauga taitetii si se prajesc pana prind putina culoare. Se adauga jumatate de pahar de apa si cubul concentrat. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga laptele si smantana, astfel incat sosul sa devina foarte cremos. La final, se adauga branza si se amesteca bine. Se adauga sare si piper dupa gust.

Intre timp, se prajesc celelalte cepe in putin ulei, la foc mic spre mediu pana se caramelizeaza usor. 

Se servesc taiteii cu ceapa caramelizata si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]