Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

de Satisfyyourcravings in Paste, 23 Apr 2018 | 8022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame spaetzle (eu le-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane)
  • 4 cepe rosii
  • putina smantana
  • putin lapte
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • 50 grame branza Emmentaler
  • patrunjel tocat pentru servit
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza:

Taiteii se fierb confrom instructiunlor de pe ambalaj. 

O ceapa se toaca marunt, iar restul rondele. 

Ceapa tocata se soteaza cateva minute in ulei, la foc mediu, apoi se adauga taitetii si se prajesc pana prind putina culoare. Se adauga jumatate de pahar de apa si cubul concentrat. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga laptele si smantana, astfel incat sosul sa devina foarte cremos. La final, se adauga branza si se amesteca bine. Se adauga sare si piper dupa gust.

Intre timp, se prajesc celelalte cepe in putin ulei, la foc mic spre mediu pana se caramelizeaza usor. 

Se servesc taiteii cu ceapa caramelizata si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]