Sote de pipote si inimi

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 5 Iul 2012 | 14084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • 1 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote si inimi:

Pipotele si inimile se clatesc cu apa rece, se curata de pielite si grasime, se mai taie in bucatele mai mici si se pun intr-un castron. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline si se adauga si morocovul taiat rondele, se adauga pipotele si inimile, se calesc bine. Usturoiul se zdrobeste dupa care se taie feliute subtiri si se pune deoparte, impreuna cu mararul tocat marunt. Se adauga peste pipote apa cat sa acopere, se lasa la fiert timp de 1 ora si se mai completeaza cu apa intre timp. La sfarsit se adauga rosii cherry taie in doua, usturoiul si mararul. Se condimenteaza cu cimbru, vegeta, piper alb, boia dulce si frunze de ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

va astept la masa!simona te rog sa te servesti
laura
mamaieelena

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

iri
miuta
gabytza

BuburuzaBubu 1

07.07.2012, 10:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]