Sos de mustar

de Bya Ralu in Pt. carne, 23 Feb 2016 | 23044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 -3 lingurite mustar frantuzesc
  • 50ml vin alb
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mustar:

Ceapa se da pe razatoarea mare si se pune cu ulei de masline la calit.

Se pune vinul alb si se lasa pana scade zeama.

Se adauga mustarul si smantana si condimentele dupa gust.

Se serveste cu carne de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]