Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti

de Satisfyyourcravings in Somon, 31 Mai 2016 | 4203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file somon, fara oase, cu piele
  • sare
  • piper
  • 1 legatura sparanghel
  • 1/2 bulb fenicul
  • 1/2 castravete
  • 1 morcov
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
  • ulei de masline
  • orez brun, gatit, pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se ung somonul si sparanghelul cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Se aseza intr-o tava nu foarte mare si se coc 10-15 minute. 

Cu ajutorul unei mandoline, se feliaza feniculul foarte fin. Cu ajutorul unui peeler, se taie fasii lungi de castravete si morcovi. Se adauga toate intr-un bol. 

Separat se amesteca 2 linguri de ulei de masline extra virgin cu sare, piper si o lingura de otet din orez. 

Se amesteca salata cu dressingul si se serveste cu sparanghel, somon si orez brun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:39

arata foarte bine si sigur este gustossss

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:44

Super bun!

Satisfyyourcravings 1

01.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasfat cu somon