Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume

de Adrian2016 in Porc, 19 Iul 2016 | 10779 vizualizari

 

Imi plac snitelele sub orice forma si cu orice fel de garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de cotlet fara os
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • Ptr garnitura:
  • 200 gr de orez prefiert
  • 400 gr supa de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume:

       Cotletele le batem bine pe ambele parti.Le saram,piperam,le trecem prin faina si ouale batute bine cu putina sare si piper.Le prajim pe rand in ulei incins.

       Separat preparam garnitura: orezul il fierbem in supa de pui pana cand se umfla.Ceapa se taie marunt  si ardeiul cubulete. Rosiile se decojesc, indepartam semintele si le taiem cubulete.Intr-o cratita se pune uleiul la incins adaugam legumele si le lasam la calit .Legumele se calesc cca 5  minute la foc mediu, apoi adaugam orezul spalat. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba cateva minute, impreuna cu legumele.Se serveste alaturi de snitele si muraturi.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem adauga la garnitura ce legume dorim,morcov,ciuperci,etc

2

putem aroma orezul cu patrunjel verde sau marar,dupa gustul fiecaruia.

3

orezul cu legume se serveste ca garnitura sau ca fel principal de mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linte verde cu carne de porc