Salata orientala (II)

de Dya Daniela Andrei in Salate, 9 Mai 2013 | 5367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte (tari)
  • 4 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 gr de masline
  • ulei si otet dupa gust
  • condimente: sare si piper/chili dupa gust, tarhon si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata orientala (II):

Fierbem morcovul si cartofii taiati cuburi in apa cu putina sare. Separat, spalam ouale bine si le punem la fiert pentru 5 minute. Morcovul si cartofii ii asezam intr-un bol impreuna cu ouale taiate felii, maslinele, ceapa, uleiul, otetul si condimentele dupa gust. 

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Pentru a putea curata ouale de coaja (fara a le strica aspectul), dupa fierbere le punem intr-un vas cu apa rece , timp de un minut;

2

Pentru un gust mai bun al cartofilor, ii curatam inainte de a ii fierbe;

3

Se pot folosi si gogosari sau castraveti in otet, hamsii sau peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala (II)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata “Cuibul cocoşului de munte”