Salata de icre cu ceapa verde

de madi_marin in Peste, 16 Mai 2010 | 14125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre (hering, crap)
  • gris
  • ulei
  • sare
  • ceapa verde
  • zeama de lamaie
  • apa minerala rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ceapa verde:

Se prepara un gris mai gros care se lasa la racit foarte bine.

Icrele se pun intr+un castron de mixer, se adauga putin cate putin din grisul racit, ulei si zeama de lamaie. Daca iese compozitia prea groasa, se mai subtiaza cu apa minerala foarte rece.

Cand sunt gata se adauga sare si ceapa verde tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

madi_marin 1

16.05.2010, 17:08

cum sa nu vreau, ca imi plac la nebunie astea facute in casa. cele de cumparat nu ma atrag in niciun fel....

raluka93 1

08.10.2011, 18:22

buna cum repar si eu icrele taiate?

madi_marin 1

08.10.2011, 20:56

buna , raluka93 ... ce sa spun.....am citit mai multe variante ..... eu nu fac foarte des si nu mi s-au taiat niciodata, dar daca totusi s-ar intampla as incerca sa le repar cu cativa stropi de apa clocotita..... chiar te rog sa incerci si sa-mi spui rezultatul.... bafta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor