Rulada de carne tocata

de luminitzaschiau in Porc, 29 Mar 2015 | 6438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 200 g bacon felii
  • 50 g cascaval
  • 150 ml sos barbeque
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita cardamom
  • 1 lingurita turmeric
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul taiat julien. Incepem sa rulam si punem ruloul in vas ceramic. Ungem ruloul cu sos barbeque. Procedam la fel cu al doilea rulou si dam la cuptor pentru 40 min. 

Se poate servi cu garnituri sau numai cu salata, este la fel de bun in ambele combinatii.

TIPS-URI

1

Dupa 20 min la cuptor puteti sa scoateti si sa mai ungeti odata rulourile cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

30.03.2015, 22:04

Geanina87 1

31.03.2015, 11:33

Panacris 1

02.04.2015, 08:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]