Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos

de Satisfyyourcravings in Paste, 10 Noi 2018 | 2544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 150 grame cabanos
  • 400 grame ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • ulei de masline
  • 100 grame branza albastra
  • sare, piper
  • chives/ patrunjel/ busuioc proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos:

Ceapa, usturoiul si ierburile se toaca marunt. Ciupercile se feliaza. Cabanosul se taie in bucati mici. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza ceapa pana se inmoaie. Se adauga usturoiul si cabanosul si se prajesc pana prin putina culoare. Se adauga ciupecile si se gatesc pana devin usor crocante. 

Se adauga smantana pentru gatit, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga pastele fierte si mare parte din branza albastra, sfaramata. Se amesteca pentru omogenizare. 

Se servesc imediat, presarate cu ierburi proaspete si restul de branza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci