Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 3200 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor 

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 500 gr branza de vaci (bine stoarsa),
  • 4 oua,
  • 200 gr faina,
  • 5 plicuri zahar vanilat,
  • 2 linguri zahar,
  • sare,
  • putin bicarbonat stins cu otet,
  • 50 gr unt de masa topit si racit,
  • gem de afine,
  • 5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor 

Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare,unt topit si racit si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din aceasta compozitie se obtin circa 15 papanasi si 15 capacele.Se formeaza papanasi rotunzi si capacelele si se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servetele absorbante si apoi se servesc calde cu gem de afine si smantana amestecata cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu gem de afine si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

26.10.2016, 21:09

Ce pofta mi-ai facut. Ce as servi un papanas cald acum!

MotanLaOale 1

27.10.2016, 08:59

mirela0911 1

01.11.2016, 10:11

Delicioși!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere