Rasturnata cu struguri

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g margarina rama
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 500 g boabe struguri negrii
  • 3 linguri zahar
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu struguri:

Pregatim o tava cu dimensiunile de 28/18 cm cu hartie de copt,presaram 3 linguri de zahar si asezam boabele de struguri.Apoi pregatim blatul.topim margarina si o lasam sa se raceasca.

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Galbenusurile impreuna cu zaharul le mixam pana devin o spuma, apoi adaugam margarina topita si racita ( sa fie calduta nu rece de tot ), mixam bine.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final incorporam albusurile batute spuma, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.

Turnam compozitia peste struguri,dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii.Scoatem tava din cuptor si o lasam sa se racoreasca,apoi o rasturnam pe un platou. Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]