Astăzi te invităm să descoperi rețeta unui aperitiv plin de savoare și texturi, cu brânză camembert și struguri la cuptor.
Pentru a pregăti această Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri, ai nevoie de câteva ingrediente: brânză camembert, struguri, nuci, pâine și cimbrișor.
Cum se prepara Brânza camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri:
Tapetează cu hârtie de copt un vas de yena.
Așază în mijloc brânza camembert și cresteaz-o cu ajutorul unui cuțit. Stropește puțin ulei de măsline peste brânză, apoi pune 1-2 linguri de gem. Așază boabe de struguri și câteva nuci pecan mărunțite.
Feliază pâinea și așază feliile de jur împrejurul brânzei. Stropește feliile cu puțin ulei de măsline. Presară puțin cimbrișor.
Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, timp de 15 minute sau până se rumenește pâinea și devine ușor crocantă.
După coacere, scoate vasul din cuptor și lasă puțin la temperat, apoi savurează bunătatea asta plină de arome și texturi.
Te va cuceri de la prima bucățică.