Pulpe umplute cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 5 Sep 2010 | 9253 vizualizari

 

Sunt foarte simplu de pregatit si sunt delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate mari
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 1 legatura mica de marar
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu ciuperci:

Se prepara umplutura : se taie marunt ciupercile curatate , ceapa, usturoiul si mararul si se amesteca cu oul.

Fiecare foaie de carne se condimenteaza si deasupra ei se pune o lingura de umplutura. Se ruleaza si se leaga cu ata. Se ung foarte putin cu ulei si se  dau la frigider pana a doua zi.

Se pun rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se toarna cate un pic de ulei peste fiecare. Se da tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana