Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor

de anca_rm in Pui, 13 Aug 2013 | 5022 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna , dietetica si rapida

 

INGREDIENTE

Pentru pulpe avem nevoie de :

  • 6 ciocanele , sau pulpe intregi
  • sare cat sa acopere fundul unei tavi

Pentru cartofii acordeon la cuptor avem nevoie de :

  • cartofi potriviti ca marime
  • sare
  • foi dafin (busuioc , patrunjel etc )

Am mai pus morcovi si ceapa

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor:

Pulpe pe sare

Spalam pulpele si le uscam cu servetele .

Acoperim fundul unei tavi cu sare ( de mare , mai grunjoasa daca gasiti ) .

Asezam pulpele uscate si punem la cuptor tava . Nu trebuie intoarse si nici acoperite .

In circa 20 minute sunt gata .

Cartofi acordeon la cuptor

In acelasi timp facem cartofii astfel :  spalam bine cartofii si ii taiem felii dar nu pana jos ( sa nu se desprinda feliile ) . In crestaturi punem frunza de dafin sau ce doriti , punem deasupra putina sare si ii punem intr-o tava in care am pus putin unt si o lingura de ulei .

Dam la cuptor si lasam pana se fac ( ai mei au fost gata cam in 30 minute )

Pofta mare !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu legume, soldatei de orez si pastarnac