Pulpa de porc la tava cu cartofi

de reisnaor_2006 in Porc, 4 Dec 2014 | 4702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 gr bucata de pulpa
  • 50 gr ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la tava cu cartofi:

Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute.

Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si 100 ml de apa si d-am la cuptor pana se rumeneste.

Garnitura puteti pune orice.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la tava cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la ceaun