Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori

de corina241 in Porc, 5 Noi 2010 | 6294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 cescuta orez
  • 3 ardei:rosu,galben si verde
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori:

bucata de carne condimentata se pune pe gratarul bine incins(eu am folosit tigaia speciala tip gril).

orezul il spalam bine in 2 ape  si apoi in punem putin la fiert(5 minute).

ardeiul spalat il taiem cubulete mici si impeuna cu orezul bine scurs punem intr-o craticoara unsa cu o lingura de ulei sa se caleasca putin,amestecand sa nu se prinda.stingem cu o cescuta de apa,condimentam cu sare si piper,acoperim cu un capac si-l lasam pana ce bobul de orez este fiert.

se serveste impreuna cu carnea usor rumenita pe gratar,dar si impreuna cu orice salata doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ionix 1

07.11.2010, 21:29

mai, banii nu-i iau acum... dar am ceva banuti de luat... asa ca, multumesc

lili2607 1

08.11.2010, 19:19

vanilla 1

09.11.2010, 16:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]