Pui cu usturoi la cuptor

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1 kg fara piept
  • 2 capatani de usturoi
  • sare, piper
  • boia de ardei iute
  • maghiran uscat
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi la cuptor:

Se curata foarte bine puiul  si se aseaza intr-o tava de friptura. Usturoiul se curata si se pune intr-un mojar cu toate condimentele si se zdrobeste. Apoi adaugam cativa stropi de ulei de masline si cu aceasta pasta vom unge puiul. Adaugam vinul si 3 linguri de ulei  si introducem in cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate. Se stropeste din cand in cand cu sosul format din tava.   Se serveste cald cu o garnitura si o salata, sau in cazul nostru cu fasole galbena pastai cu smantana. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (6)

adry88 1

06.10.2012, 20:17

o bunatate

laura_n 1

06.10.2012, 22:00

demential

Lau 1

06.10.2012, 22:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]