Piept de pui cu mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Pui, 29 Iul 2014 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2-3 linguri cu ulei
  • Pentru mujdei de usturoi:
  • o capatana de usturoi
  • o lingurita cu ulei de masline
  • 2-3 linguri cu smantana
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mujdei de usturoi:

Curatam pieptul de pui, il sapalam bine si il taiem in felii. Il saram, il stropim cu ulei si il coacem la 150 de grade aproximativ pana ce se rumeneste usor. (Am folosit cooker-ul)

Intre timp curatam usturoiul, feliem cateii si ii saram. Ii maruntim si ii pasam impreuna cu o lingurita cu ulei de masline. Adaugam busuiocul maruntit si smantana. Omogenizam si pastram sosul la rece pana la servire.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker