Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat

de Bucataras in Prajituri, 6 Aug 2024 | 1644 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail ne aduce cea mai simplă și mai ușoară rețetă pentru o prăjitură pufoasă cu piersici, plină de aromă și gust.
      Pentru acestă Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat, sunt necesare următoarele ingrediente: piersici, ouă, făină, zahăr.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat
      • 7 ouă
      • 7 lg de făină
      • 7 lg de zahăr
      • 1 lgta praf de copt
      • esență de vanilie
      • esență de lămâie
      • piersici
      • un praf de sare
      • zahăr pudră
      Portii: 25
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat:

      Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat:

      Separă albușurile de gălbenușuri în boluri diferite.

      Pune un praf de sare peste albușuri și mixează-le spumă până devin albe și capătă consistență, apoi adaugă zahărul în etape. Continuă mixarea până obții o bezea lucioasă și fermă.

      Amestecă gălbenușurile cu esență de vanilie și esență de lămâie, apoi încorporează-le în spuma de albușuri.

      Amestecă făina cu praful de copt și adaugă treptat peste compoziția de ouă, încorporând cu mișcări ample și ușoare, de jos în sus, astfel încât să rămână pufoasă.

      Taie piersicile în cuburi. 

      Toarnă compoziția într-o tavă (42 x 33 cm) tapetată cu hârtie de copt și adaugă deasupra cuburile de piersici din loc în loc.

      Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit, la 170 grade C, coacere sus-jos, cu ventilație, pentru 35-40 minute, în funcție de cuptor. 

      După coacere, scoate prăjitura din cuptor și las-o la temperat, apoi pudreaz-o cu zahăr.

      Prăjitura pufoasă cu piersici este delicioasă și ușor de preparat.

      Încearcă și rețeta de Prajitura cu coacăze, la fel de bună și pufoasă sau rețeta de Prăjitură ușoară cu zmeură și caise, un deliciu.

      Îți recomandăm și rețeta de Prăjitură cu iaurt și vișine.


      Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

      pe 10.04 la 18:06

      Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

      pe 10.04 la 10:56

      Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

      pe 09.04 la 08:39

      Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

      pe 09.04 la 08:34

      TOP
      utilizatori

      Valclaudia

      1200 puncte

      oanapl

      1155 puncte

      Rocsi

      248 puncte

      Gherca Daniela

      205 puncte

      mena29

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Prajitura cu prune si crema de vanilie