Prajitura Miuta

de MIUTA in Prajituri, 2 Ian 2011 | 9909 vizualizari

 

Am numit-o Miuta fiindca nu-i gaseam nici un nume.Am vrut sa fac ceva rapid,sa fie cu vanilie neaparat si o sa vedeti ce a iesit.V-o recomand cand sunteti in criza de timp,e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • foi pandispan de vanilie
  • 500ml lapte
  • 100 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 40 g amidon
  • esenta de vanilie 2 buc.
  • 200g unt
  • 100 g zahar pudra
  • glazura caramel de Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Miuta:

Se fierb pe foc mic laptele, zaharul, galbenusurile si amidonul pana se ingroasa. Se pune esenta de vanilie si se da la rece. Untul se mixeaza cu zaharul pudra si se amesteca la sfarsit cu crema racita. Se umplu foile iar desupra pe ultima foaie se pune glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Miuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de gutui si nuci